Pengurusan Acara KL Malaysia

Pengurusan Acara KL Malaysia
Adakah anda cari Pengurusan Acara KL Malaysia? Syarikat Pengurusan Acara boleh membantu anda menyusun beberapa peristiwa khas yang organisasi anda mungkin berminat untuk menganjurkan – Upacara, Perayaan, Lancar Produk dan Persembahan Produk, Bengkel, Syarikat pembukaan rasmi, Persidangan dan Acara di mana anda menjemput orang ramai.

AC Event Management adalah sebuah syarikat pengurusan acara di kl, Malaysia. Kami adalah salah satu Best Event Management Malaysia, kami mempunyai sebuah pasukan yang dinamik kreatif, fleksibel, terlatih, berpengalaman dan profesional untuk memenuhi kedua-dua keperluan pelanggan kami.

Kami adalah pangkalan Event Management Malaysia di Kuala Lumpur, KL – Malaysia. Kami menjalankan semua pengurusan acara dan akan memastikan bajet anda dalam control dan juga terima dengan kualiti yang professional.

Kami boleh mengendalikan dalam pelbagai acara dari Parti Swasta, sehingga ke Konsert lebih daripada 10,000 peserta di seluruh Malaysia.

Apa yang Kita Capai:
• hubungan ikhlas dengan pelanggan kami
• hampir semua pelanggan pertama kami menjadi loyalty customer kita selepas cuba dengan serviks kita

Janji kami:
Memberi keperluan dan pemahamian yang cukup supaya membolehkan anda memberi tumpuan 100% pada acara anda.

Sila hubungi kami @ 012 737 9660 jika anda nak menggunakan serviks kami untuk menganjurkan pelbagai Pengurusan Acara di Malaysia. Terima Kasih!